Slutar blogga här!

Nu har vi tagit beslutet att sluta blogga på denna blogg. Ida kommer att blogga på sin blogg (http://blackstaars.blogg.se/) och Jennifer och Caroline kommer att börja blogga på en ny blogg (http://jcdressyr.blogg.se/). Vi tog beslutet att börja blogga på separata bloggar igen då vi tror att det kommer bli bäst för båda bloggarna och att det blir roligare läsning för båda bloggarnas läsare.

Vi kommer att testa hur vi tycker att det fungerar med separata bloggar igen, men denna bloggen kommer att finnas kvar ifall vi vill ha möjligheten att börja blogga tillsammans igen.  



Vi hoppas att ni fortsätter att läsa fast på våra egna bloggar.

Caroline och Jennifer: http://jcdressyr.blogg.se/

Ida: http://blackstaars.blogg.se/)


Inte långt kvar nu

Mamma ringde och väckte mig vid 9 för att städarna kom så nu är jag jättetrött och kommer säker vara det hela dagen ;)
Nippelina ska vila tror jag och Elsi ridas ut :) 
Juste, Fredag idag vilket känns skit, vill inte tillbaka till skolan. Fan heller

/ ida♥

Failfilm

Avslutar denna kväll med en failfilm på min prinsessa xd



/ ida ♥

Love U <3

Hemma nu efter en ganska lång dag i stallet och lite annat kul! Ponnysarna gick super, as alwas <3
Elsa fick galoppera ute nu efter 2 veckor, pigga tjejen, var tvungen att lyfta upp handen jätte mycket så att hon inte skulle bocka men stod mycke upp. 
Nippis hittade jag verkligen idag, joggade bara :)



Båda var supermysiga idag, speciellt Nippis som ibland är lite väl hype xd Men han var jättepussig och stod och kliade han och han tyckte det var jätteskönt och la sitt huvud på min axel <3 Snuffi

/ ida ♥

Krävs det pegar för att lyckas i ridsportbranschen?

Krävs det pegar för att lyckas i ridsportbranschen?

Jag anser att svaret är ja. Eller på sätt och vis i alla fall.

Hästar är dyra och att ha hästar är också väldigt dyrt speciellt om man satsar mycket på ridningen och då krävs det ju att man tränar och ofta tränar man inte för jätte billiga tränare heller.

Men jag tror att det som krävs för att lyckas i ridsportbranschen är pengar, kontakter och viljan. Pengar eftersom det kostar väldigt mycket att ha hästar och för att ha råd att ha en eller flera hästar behöver man ha ganska mycket pengar. Kontakter eftersom man ofta får möjligheter igenom kontakter. Viljan, den saken man kan påverka mest själv.


Hur mycket tror ni inte att dem i gloen har kämpat för att komma dit?


Jag tycker egentligen att ridsporten är en av dem orättvisaste sporterna där alla inte får möjligheten att satsa. I tex fotboll kan du köpen en fotboll träna som f*n och sen bli uttaget till ett bra lag. I ridningen är det dyrt att lära sig. Det är alltså dyrt att lära sig rida från början. Du kan inte bara gå till vanlig sportaffär och köpa en häst för några hundra lappar. Utan det är flera tusenlappar som gäller om man vill ha en häst.

Därför krävs det nästan att man har föräldrar med bra inkomst för att kunna börja rida och sen att få en egen häst, ja det är inte så många som får det. Och sen att få en tävlings ponny/häst ja det kan kosta flera 100 000 kr. Visst det går självklart att arbeta ihop pengarna själv men det är tufft. Det är inte många nio åringar som har bestämt sig för att arbeta som f*n för att senare i livet ha råd med en fin tävlingshäst. Sen om man har kontakter kan det underlätta det hela. Även om man inte har pengar så kan man få möjligheten att låna en fin häst (om man känner rätt personer). 

Sen viljan, även fast du har en fin häst och allt det där krävs viljan. Viljan att bli bäst. Viljan att bli bättre. Om du har viljan kommer man sitta och rida tills det blir bra träna tills man är nöjd och det behövs för att bli något. Och om man inte har pengarna eller kontakterna så krävs viljan för att få det.  Då kommer man kämpa för att få pegar till en häst så att man kan bli någonting.

Jag anser tyvärr att det är samma personer som får möjlighet att bli något. Har man råd med en häst och tävlar den på hög nivå får man kanske möjligheten att låna en annan häst och rida och tävla. Det är ovanligt att man lånar ut fina hästar till en ryttare som tidigare inte gjort något, inte har tävlar eller liknande. Men det är så ridsporten är och det gör att vissa får kämpa hårdare än andra. Men en sak är säkert VILJAN tror jag är det som avgör mest. Jag är en v dem som tror att alla kan bli bäst, frågan är bara hur mycket tid man är villig att lägga ner på ridningen och hur mycket man orkar kämpa.


Vad har ni för framtidsdrömmar?

Jag vet nog ganska bra hur jag vill leva och ha det när jag blir vuxen, och har även en liten plan hur jag skall kunna komma dit.

Men jag hade inte tänkt berätta om det för er ännu utan istället undrar jag vad ni vill göra när ni blir "stora" och hur ni vill leva. Jag blir jätte glad om ni vill berätta det för mig.

Vissa som rider på ridskola har kanske drömmar om en egen häst. Jag vill veta vad du har för drömmar.


Hoola

När jag kom hem från skiva igår så orkade jag inte blogga.
Ska till ponnysarna nu, båda ska ridas ut, nippis joggas. 
Träningen igår gick okej, men han var väldigt fin och hoppade super på slutet. Sen när vi kollade hans register så fick vi in 6 och 14, verry good :) Men om vi gör detta mer kommer vi nog kunna få in mera! 

See ya ♥

/ ida ♥

Visste ni att?

Man endast får ha ett spö som är 1 m långt på framridning samt colektingring på dressyrtävlingar? Det visste inte jag förrns igår när jag kollade lite i TR.

Ganska konstigt igentligen, men regler är regler.


Nu vet ni alla som tävlar dressyr att det kan vara smart att mäta spöna och kolla så att dem är ok att ha :)


Rensar...


/ IDA ♥

Har jag dom här byxorna?


/ IDA ♥

Nu kör vi

Godmorgon, nu SKA jag verkligen gå upp och rensa min garderob och med massa hög musik går det säkert prima. 
Hörs later on bloggish
Excelsa ♥

/ IDA ♥

Godnatt ♥

Godnatt kära läsare ♥
Fick reda för en stund sen att träningen vart inställd men Pelle skickar övningarna så hoppar jag för Linda istället. 
Så imorrn blir det upp och rensa garderoben, spinga på bandet, duscha, åka och träna och sen DIREKT till min brors studentskiva i stan.


Pissväder

Ska kolla BB nu, Prinsen fick gå i ridhuset barbacka för det spöregnade och jobbade han i lite lågform. Hans rygg har börjat komma upp mycket mera nu, jättekul :) Elsi fick vila!
Imorrn är det Pelle träning med Nippson
Måste fota och filma han nån dag för han har blivit såååå fin :D

/ Ida ♥

Change <3

Planerna ändrades då jag åkte med bästa Lovisa in till Sergel och såg En gång i Phuket.
Detta behövdes verkligen, askul och shit vad vi har skrattat, haha bara våran humor <3 
Nu blir det ponnysarna




/ Ida ♥

Tisdag idag

Tisdag idag och har inget planerat. Ska upp snart och käka och sen resna min garderob, ta ut allt det som jag inte använder och in med nytt och fräsht.
ponnysarna ska gå, nippe joggas ut, lite lydnad inför imorrn, elsi ska få galopperas :D Får se om det blir inne eller ute, beror på vädret


/ Ida♥

Lyssnar spotify

Nu är jag hemma efter en lång dag, först stan sen stallet.
Fick med mig mycket fint hem, massa fina linnen, tröjor, shorts och mjukisar från Hollister, skit snygga skor från Nilssons, svampar, konsiler och nagelack från Kicks, solbrillor och en sjalv från något märke :) 
Tack världens bästa föreldrar :D 

Ponnysarna gick i ridhuset, elsa var almänt töntig och rädd för precis ALLT! Nippe var sjuktfin när jag red fram, sjuuuuuuukfin. Sen på sockerbitarna hade jag 3 korta galoppsteg och ibörjan lyssnade han inte så jättebra. Sen vart han jättefin och duktig, höjde upp dom och då blev det trängre vilke blev svårare. 
Hade ridit han i kort galopp väldigt mycket utan att tänkta på det(kom på det efter) så han blev lite stark och årkade inte rikigt samla så mycket emellan men fick till 3 väldigt fina gånger på slutet då han lyssnade perfa :D 
Är nöjd med han men inte mig, blev lite stark och red uslet emellanåt:S





Plutten efter sitt tönteri <3

Var helt ensam nästan hela tin istallet vilket var grymt skönt, borsta oxå extra mycket på ponnysarna idag <3

/ Ida ♥

Stan

<3


Sporrar!

Sporrar!

 

Mina åsikter om sporrar.

Som nog alla vet (i alla fall vi som rider ponny) så finns det en max gräns på hur långa sporrar man får ha när man tävlar ponny. Jag förstår självklart varför den gränsen finns där. Den finns där för att det finns mäniskor (framför allt dem med mindre antal timmar på hästryggen) som inte kan hantera sporrar. Det finns ju även dem som inte kan hantera endast 15 mm långa sporrar. Men sen finns det ju dem som kan hantera skarpare sporrar också. Vilket jag tycker att dem borde få om dem vill. Jag anser att man borde ha något slags ”sporrprov” alltså att man kan rida för en till exempel utbildad C-tränare som kan skriva ett intyg på att man får ha längre sporrar eller något liknande.

Ibland kan det vara bra att ha en lägre sporre för att komma åt hästen bättre (den behöver kanske inte vara skarpare). Men jag tycker att vissa regler är ganska onödiga, igetligen. Vad är den stora skillnaden på om du har en sporre som är 15 mm, eller om den är typ 20 mm. Jag tror inte att hästen blir påverkad speciellt mycket mer om man har en lite längre sporre utan att det endast kanske gör det lite lättare för ryttaren att komma åt hästen.

Vad tycker ni?


Godnatt bloggen ♥

Godnatt bloggen <3
Imorrn drar jag in till stan och shoppar, behövs
Puss ♥

/ IDA ♥

Dagens ridpass!

Dagens ridpass blev ett bus pass från Shadows sida. Man tror inte riktigt att den 24 åriga ponnyn är den som skall studdsa mäst, men så var det faktiskt idag. Han är så himla gullig när man rider ut, han är helt över taggad och hoppade och studdsade för att det gick för långsamt.

Han har gjort en väldigt liknande grej som denna in gång tidigare och det var också ute och då tyckte han nämligen också att hästarna framför gick för långsamt. Men det är ju så roligt när han busar.



Bus ponnyn!
 

Trööööt och mycket godiiiiis

Gaaaa, nu e jag trött asså, och mår fett illa! Kom hem från landet vid 2, åkte driekt därfrån till ponnysarna i världens finaste mysväder <3

Red Elsi på galoppbanan med twinsen, hon va piiig och började galoppera, sötisen <3 På tisdag, då kör vi :D

Nippis var amazing, all kärlek till den ponnyn <3
Red ut han med Cornis och han var så underbar. Han hade så mycket energi men blev ändå inte stark, så sjukt maffig han e. Skit studsig men han svävade, ser hans framben när jag minskar, så sjukt cool han e med sina stora steg, så underbar ♥



Gårdagens ridpass!

Igår skulle Shadow bara skrittas så jag snodde Don av pappa också.

Ridppasset med Don gick ganska bra, jag är ganska nöjd men han är en häst som är ganska stor att att rida och man behöver även rida i varje steg. Men jag tycker att han blev riktigt fin  i slutet, och jag är riktigt nöjd med honnom.



Vad tycker ni om våran outfit? Jag  tycker den blev riktigt snygg. :)


Sen skrittade jag även ut Shadow efter jag ridit don och han var så himla gullig och nyfiken.



Förlåt för gårdagens uppdatering!

men vi var tvunga att åka till stalle tganska tidigt och sen hem och fixa sig eftersom vi hade gäster och då fanns det ingen tid för att blogga...Hoppas ni förlåter mig.

Men idag blir det bättre hoppas jag (och tror)




Morgondagen

Imorrn vaknar jag vid halv 9, drar mot stallet och är där vid 10. Mockar och borstar både ponnysarna, Elsa måste ridas så ite hon behöver så stilla i sin sjukhage hela dagen. Travar henne 10 minuter och sen rullar vi vidare mot landet :) Ska bli kul att träffa alla och att komma bort lite. 


/ IDA ♥

Gillar denna!

Denna balklänning har jag fastnat för och gillar mycket, dock är priset kanske inte det bästa...




Vad tycker ni?


Dagens ridpass

Nippe skulle ju gå lite markarbete idag och lydnad men så vart det inte riktigt! Jennifer ville nämligen ha lite träning för mig och Nipper var så sjukt fin :D 
Vi jobbade på att han skulle få under och jobba med bakbenen och han var grym :D Vilken känsla i galoppen, shiiit säger jag ba, blev helt överlycklig, han var så fiiin. Hade oxå hans framben lindade vilket gjorde att han såg ut som en liten dressyrponie, världens finaste. 

Så imorrn får han en välförtjänt vila då vi ska till landet :D 

Elsa då, haha lilla Elsa. Pigg och busig lillen, kan ju säga att hon ville gaaaalopera :D Men nästa vecka så kär vi gummsan
Synd att jag inte fotade och filmade han, så fin som han var ♥
/ IDA ♥

中国主页

Haft en fin kväll?
Själv kom jag nyss hem från Kina, mysigt med "hela familjen", min största som inte bor hemma var inte med :( Men min andra va med han. Jag känner verkligen inte för att slappa nu, gaaaad kommer skika snart om jag inte får göra något

Får tvinga pappa att spela kort med mig eller något, ska kanske rensa datan nu, gjorde det aldrig i morse eller så kanske jag klipper ihop lite filmer, har 3 styckna att göra. En är klar men ska bara ladda upp den men jag har inte programer jag gör filmerna i på min dator (Nu blev du nöjd va Nadja xd) utan på mamma och pappas så det gör det lite svårare ;)
Dagens slappoutfit till Kina <3 Bara jeans och en tjocktröja

Haha om ni undrar över rubriken så betyder det Hemma från Kina xd
Och nej, jag fattar lika lite kinesiska som ni, google översätt gjorde jobbet.
/ IDA ♥

Förlåt!

Förlåt för den inte så bra upppdateringen från min sida. Men det finns två enkla förklaringar till varför det har blivit som det blivit.

1. Jag har varit sjukt trött och bara velat sovit och sovit.

2. Jag har läst en beroende framkallande bok vid namn....


Den är så grymt bra!! Jag börjar nog på tvåan ikväll..men ska skärpa mig med uppdateringen till er! :)


Måste rensa

Måste verkligen rensa min dator och dela upp dom i bra mappar, hästar för sig, tävling för sig själv, vardagsbilder för sig själv, aa ni fattar. Nu ligger alla helt huller om buller så ska gå up och käka frulle och sen fixa med detta! Ja avslutar inte lovet om inte det e klart xd
Ser kanske inte så hemskt ut, men tro mig, det e det igentligen xd
Haha, älskar hur Vendela döper bilderna hon skickar till mig ;)
/ Ida ♥

Godmorgon all of you

Skönt att sova länge. Idag känner jag på mig att det kommer bli en trist dag, gör det bara. Men ska till stallet sen iaf, båda för ridas inne, piss väder!

Nippe ska gå lite markarbete och lydnad och Elsi trava i 10 minuter. 
Det som e lite trist med Elsa är att man inte får rida henne i form så det e bara sitta där men försöker göra lite tempoväxlingar ;)
/ Ida ♥

Fullt upp :D

Så, har haft fullt upp hela kvällen. Mina roliga småkusiner var här, sötisarna <3
Alltid lika kul och alltid lika tött efteråt. Shit vad det tar på en att vara igång 27/4 men jag gillar det ;)
Båda ponnysarna var duktiga, nippe hade lite damp men som vanligt då xd
Kanske åker till stan imorrn istället, ska tydligen vara pissväder...

Bild på min söta kusse som jag lovat lägga upp för rätt länge sen, upps xd

Love Ida ♥

Om Nippisen...

Nu kanske ni undara vad Pelle sa om Nippe och stoppen så tänkte förklara det. 
Han hade tydligen vart med om samma sak. Att hästen hoppade hus och sen började den stanna. 
Han trodde att Nippe kunde ha dåligt självförtroände när det blir lite högre på tävling men han tyckte också att det var konstigt att han kunde gå in och placera sig och sen vägra ut sig.

Så nu ska vi hoppa några LD+5 och LC för att bygga upp självförtroändet och bara ha kul, att han får känna att det e kul och enkelt. Sen när det e bra så går vi upp till LB igen, allt handlar oxå om att jag inte ska rida så fort. Rida lika lugnt som på träning! 

Pelle trodde inte det handlar om mig med stoppen men tror faktiskt det gör lite det.


Sen ska hans kondition och muskler byggas upp så blir allt ännu lättare :D
Så, nu vet ni det. Fast nippe tycker fortfarande att han är bäst och snyggast, det märks xd
/ IDA♥

Min fina ♥

Känslan när man ska hämta hästen i hagen. Den kommer till en, innan man sätter fast den så ska man hämta en sak i hagen lite längre bort och så följer den efter en, man går ytterligen längre bort för att ställa den utanför hagen och då gnäggar den för att man går ifrån den igen och följer efter och så vänder man sig om för att sätta på grimman och möts av världens finaste glittrande ögon ♥
Nipper
/ IDA ♥

Loooov in my ♥

Fatta looov! Känner verkligen att jag behöver det nu, inget plugg på ett tag nu :D Solen skiner, till ponnysarna senare, träffa mina vänner ♥ 
På måndag ska jag till Gallerian och shoppa, hollister here we come :D

Blev ba lite ledsen nyss när jag lyssnade på en sorlig låt och såg massa sorliga bilder :( Men aja, glömma det och göra en film på lite träningar istället xd Vet inte om jag gör olika filmer för varje träning eller om jag sätter ihop dom, sen kanske filmen från tävlingen kommer.



Ja och Julligull in school
/ IDA ♥

Torsdag

Brottom nu men idag är det halvdag. i love ♥ So prov oxå som jag övet på i 20min igår, hoppas jag kommer ihåg då men thank guuud för stödord!

Sen ska Nippis joggas ut och Elsi ska travas 15 minuter.

/ IDA ♥

Snabbt inlägg

Hinner inte blogga men slänger in ett litet inlägg! 

Träningen gick bra, inte sjuktbra men jag e nöjd, det var mycket lydnadsövingar och ibörjan lyssnade han inte så jättebra men sen väntade han verkligen på mig och lyssnade så det var ju grymt kul :D 
Nippe hoppade för övrigt asfin, hihi <3 Sista gången så började Pelle garva för att han va typ 1 meter över hindret, haha!
Elsa var pigg, sjukt fräsh kändes hon :D
Nu ska jag lära in So:n tills imorrn, alltid lika kul

Sitter här och pluggar!

Japp, hu sitter ja g här i soffan och pluggar, ska plugga lite till och sen ska jag stäna rummet. Jag som tycker att det var så fint nyss, men jag är ganska duktig på att stöka till i mitt rum.

Sen vill jag också säga förlåt till er bloggläsare för den dåliga uppdateringen. Jag har haft fullt upp med att plugga, och sen så när jag inte pluggar är jag så trött att jag inte orkar blogga. Ja, jag hoppas att ni har klarat er endå. Men nu är det ju bara en dag innan det är PÅSKLOV. Imorgon är det en vanlig dag och sen är det långfredag och sen ett härligt lov. Imorgon gäller det att hinna redovisa engelskan, vill verkligen göra det innan jag har lov. Annars glömmer man bara bort allt man gjort och så blir det inte lika bra på redovisningen. Sen måste jag ju berätta att en av våra lärare som var borta på föräldrar ledighet har kommit tillbaks nu. Och det är ju verkligen super roligt. :) Hon är verkligen jätte snäll.

Sen har jag ju ingen aning om vad jag skall ha för balklänning heller, PANIK typ.

tipsa om ni vet något snyggt. Lång eller kort?, jag vet inte än.



Jag vill ha en med mer rörelse en denna, annars var den helt ok. Men inte min smak riktigt...

Go Morrn

Go Morrn! En trött Ida sitter och skriver, gick och la mig 23 och så var jag tvungen att gå upp extra tidigt för jag skulle dusha men skoldagen ska jag nog klara av
Idag ska Nippe tränas för Pelle, snacka med honom om tävlingarna oxå.
Elsa ska jag rida idag :D 10 minuter trav
Nu ska jag dra och möta upp Lollo, have a nice day people! <3

Denna morgon

Denna morgon alltså, allt har gått sämst. Jag och Carro bråkar/ bråkade ganska mycket... Jag blir så fu... irriterad jävla unge alltså. Kan jag fan inte vara ensambarn? Dessutom blir ju allt värre på mornarna för min del e inte direkt svår att irritera när man fått ett fåtal timmars sömn. Sen har jag krossat en spegel idag också... Typiskt med denna otur.

I alla fall mår jag inge vidare, hostar hela nätterna och får ingen sömn typ, jag har sovit ett par timmar ordentlig i alla fall, men tidigare nätterna på veckan har jag inte fått så jättemycket sömn. Vi har halvdag idag, så vi slutar 12. Bloggningen från min sida vet jag dock inte hur den kommer bli, jag har sjukt mycket med skolan så måste plugga.

Glad idag, Inte direkt.


Sweet dreams ♥

Sova nu, fattar inget med So nu så orkar inte mera, är sjukttrött nu så sweet dreams ♥

Shhhh

Har en väldigt rolig sak jag ska göra i mitten av April :D Dock tänker jag inte säga det JUST NU men det kommer, om inte så lång tid. Kan säga att jag hoppas det kommer hjälpa mig och Nippe och tror det kommer vara väldigt bra för oss

Kollar Top Model

Pluggat så det ryker om det, nästan iaf. 

Red ut i minst 1 timme med Cornis, jättemysigt och Nipper var wondeful, min prins ♥
Gick med Elsa i solen i 30 minuter, hon är sååå fin ♥


School ya

In school, chillar väntar på sista lektionen ska börja <3


Pluggar...


You and I collide

Tjaa, solen lyser och mamma och pappa står i köket och fixar Tacos ♥
Var nyss hos ponnysarna, red Nippis på galoppbanan, joggade lite. Jag var lite för "kaxig" och bestämd så jag blev lite hård en gång när han inte lyssnade i traven så ja satte han nästan ner och han gillade det inte alls och började småstegra så fick lite dåligt samvete efter det men sen så blev han ju bättre men inget jag ska göra om, han e för känslig för det. 

När jag tänker att jag ska vara superkonsekvent och bestämd så blir jag sur om han inte lyssnar, men men, man måste testa allt! Asrolig var han iaf, märktes att han behövdes få mera kondition så jag ska ut och bara galoppera samlat så han verkligen får JOBBA :D Men kan säga att när ja höll igen han och han ville fram , hans framben var uppe i hela luften ;)
Papi var snäll och gick med Elsa :D Thanks! 

Ska käka snart, see ya!

Egentligen hur grymt stor är inte hästsporten nu?

Egentligen hur grymt stor är inte hästsporten nu?

Ja, det är faktiskt sjukt hur mycket hästsporten faktiskt syns i tv-rutorna, på internet. Ja, tänk hur mycket större hästsporten blivit bara de senaste åren.

Roffe som van Jerringpriset, att det står om Häst saker på löpet på dem stora tidningarna. Att det står om hästbloggarna i tidningar som solo, mm. Det är GRYMT av oss alla. Och jag tänker faktiskt säga OSS, för det är inte bara de stora bloggarna och de stora ryttarna som utvecklar ridsporten, det är ALLA vi hästmänniskor i världen.

 

Ja, hu stor hästsporten är, är grymt, men jag  tror att den kommer bli ännu större.


Så bra

Kollar LC rundan från igår och det e så bra! Vist, lite för fort, jag fick inte riktigt tillbaka honom riktigt ibland men både han och jag tyckte det var så sjukt kul! :D Inte det som räknas?
My love and future ♥

Asså orkar inte.... serriös fatta!

Orkar inte med livet, sluta säg massa saker!! 
Är sjuk och hemma, kommer nog kanske inte blogga så mycket idag eftersom jag är arg och sjuk!!


Godmorgon!

Godmorgon! Nu lir det skolan.

Dagens kläder:
Linne: svart med vita säkerhetsnålar (typ)
kofta: en vit tunn stickad
jeans: Vanliga blåa typ

Sminkning: Ganska naturliga färger, brun ögonskugga och en vanlig "vardagssminkning" för mig
Håret: en fiskbensfläta

Ja, förlåt att jag inte bloggade något igår. men jag pluggade ganska mycket (vilket behövdes) så ja, jag hoppas att det löna sig och sen så bloggade ju både ida och Jennifer också ju.



Detta linne är det som gäller idag...


Nu satsar vi som faaaan!!!

Nej, ska ta upp detta med Pelle nu! Att vi måste hoppa lite bana och inte bara övningar, vist, många övningar har vart en väldigt bra grund för oss men nu, nu måste det fastna i mig hur jag ska rida på banan, för hemma, inte fan sätter jag upp tempot och låter han springa, då är det lugnt och samlat som de ska vara! Men det fastar ju inte i mitt fuckade huvud!! Men annars så ska jag åka till Malin Nilsson för att träna på bana, och testa henne! 



Det är på bana som jag blir lite osäker, behöver jag verkligen inte fart? 
På träningar har vi blivt väldigt säkra med varandra, med avstånd och sånt men det e big diffrent på tävlingsbanan när alla hinder är för sig själva, inga speciella avstånd som man ska passa in med om ni fattar

Men hur snygg är han inte, nipper? ♥

Fuck!

Är så jävla trött på livet nu, så fort man gör fel så blir det ett jäkla liv och även om jag inte känner mig så ledsen så blir man dertryckt av andra som tycker det var dåligt, och att det ska var nått "big problem" :(Och även fast det går bra så hakar dom upp sig på det dåliga, istället för att för 1 minut täka att nått var bra.
Har bara lust att sluta med ridingen just nu men det ska jag inte, istället ska jag kämpa mig igenom detta för en dag så kommer de gå bättre!

Som ni fattar gick tävlingen tydligen uselt idag, nej men i LC var Nippe jättefin! Nollade den och kom på 9:e placering, så en rosett med hem :D
Sen LB, otroligt fin på framhoppningen och jag red han perfa! Sen på banan, har jag aldeles för högt tempo och han blev alldeles för lång, hoppar nästan jämfota över första och sen andra kom vi inte över. 
Jag tror ju att han behöver massa fart så jag samlar inte ihop han, dumt nog. 

Tror det fastnat i både hans och mitt huvud med stoppen nu men jag tycker det känndes mycket bättre nu än förra veckan, jag stressade han inte mot hinrerna så man lär sig ju av sina misstag, right?
Sen är jag asglad till alla som sagt grattis, kommit fram och sagt att vi e duktiga, snackat med mina föreldrar och farmor som var där att jag och Nipper är duktiga, det gör att man kämpar ännu hårdare! 


Sen till LB så drog ju min maskot (farmor) vilket kanske gjorde att det gick dåligt xd
Alla har vi svackor, right?


Shadow, du har lärt mig Allt

En sak som jag är så otroligt tacksam över är att vi fick dig, den bästa ponnyn i världen. Du e så fantastisk, du är verkligen bääst. Kan säga att utan dig hade jag nog gått på ridskola nu kanske haft medryttarhäst men det är du som har fått mig dit jag är idag. Utan dig hade jag inte kunnat rida så som jag gör idag, det är du som lärde mig att våga hoppa, rida dressyr, jag hade aldrig ridit en häst/ ponny på tygeln innan jag började rida dig och nu, ja bilderna på bloggen säger nog ganska mycket. Det är du som har lärt mig öppna, sluta, skrittpiruetter och att ha kul, jag älskar dig och det du gett mig kommer jag aldrig att glömma. Vi har tävlat, vi har galopperat på ängar, vi har gjort så mycket, allt finns i mitt hjärt och allt vi kommer göra i framtiden.

Du är det bästa som hänt mig, jag hade aldrig varit den jag är idag utan dig för det du ger mig ja det kan ingen annan ge, när du avundsjuk sticker in mulen in till Fires box för att jag och Carro tar hand om honom, och det du vill ha jo en puss, när du slickar mig i ansiktet när du trycker in din mule i famnen på mig, det är allt. Du är fantastisk <3

Du är världens finaste <3 Du har gett mig så mycket <3


2 år med dig <3

Idag har vi haft dig i 2 hela år, gud vad länge sen egentligen men gud vad vi har växt med dig. Även fast du var super fin från början så hade du vilat i mer än ett halvår och det märktes. Nu är konditonen tillbaka du får massa lovord från tränare och domare, vi har klättrat trappsteg för trappsteg upp och även fast trappan är ganska lång har vi nått en bra bit.

Du e fantastisk, det är du och Shadow som har fått mig till den ryttaren jag är idag och jag älskar er så mycket <3 Tror inte att ni kan ana hur mycket ni båda betyder <3



Du e fantastisk och Jag och Carro har turen som får ha dig, en fantastisk ponny, och om du hört vad tränare och dommare sagt så hade du varit stolt över dig själv <3


RSS 2.0