Hemma, nu till sängen!

Nu har vi kommit hem!

Ponnyerna skötte sig kanon bra och var super fina! <3 mina älslingar!Men vi berättar mer om det imorgon! :)

Imorgon ska vi ju jobba, så måste gå och lägga sig tidigt, ska ju upp vid kvart över 6. eller någon av oss ska jobba. vi har inte bistämt vem än, det spelar ju ingen roll, den andra jobbar ju endå på söndag.

Jag e sjuuuukt trött, asså kommer somna DIREKT! Haha, käns riktigt konstigt att jag ska gå och lägga mig snart på en fredag, visst jag brukar inte vara uppe jätte sent, men endå! :)





I alla fall så ska lillaa jag gå och sova snart!



Nu ska vi åka till stallet!

Stallet, vi kanske sser ida där, om hon inte har hunnit åka hem! :)

Ska bli jätteroligt att va i stallet eftersom vi inte varit i stallet varken igår eller i förgår. Mamma kom hem ganska tidigt vilket gör att vi kan åka till stallet tidigare och komma hem tidigare, jag måste tyvär gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tidigt. Ja, jag vet det är helg, men inte får jag nån sovmorgon eftersom jag ska jobba en av dagarna och åka till stallet tidigt den andra.

Ja, vi ska jobba lördag och söndag en dag var, vi ska jobba i stallet och då åker den andra med och tar hand om hästarna, så när vi slutar kl 12 är vi klara i stallet. Ska li roligt att jobba, men jag vet ju inte riktigt hur snabb jag kommer vara eftersom det är första gången. Men men, det går som det går! :)







Utvärdering - Täby



Tävlingsplatsen:
Tävlingsplatsen var kanonfin och ridhus, parkeringen var super fin och bra. Bra plats på parkeringen och ridhuset var stort med stor och fin läktare. Det fanns även ett fik, men det han vi inte besöka. Ja, tävlingsplatsen var fint arrangerad, och allt var snyggt fint. Nackdelen var att det fanns väldigt få och ”osynliga” funktionärer, och med osynliga menar jag att dem inte hade västar eller liknande så man viste inte om dem var en funktionär eller inte.

Fram ridningsmöjlighet:
Fram ridningen var i ridhuset eftersom det var väldigt stort, vilket jag tyckte var bra eftersom hästen han vänja sig med ridhuset och slapp bli tittig när man kommer in i ett nytt ridhus. Underlaget var bra, lagom hårt och med bra svigt.

Tävlingsbanan:
Tävlingsbanan var fin och och dressyrstaketet var jätte fint med blommor i bökstäverna. ja, jag tycker att dressyrbanan var i fint och bra sick och bra underlag.

Priserna:
Priserna var bra, vinnaren fick en vandringspokal, medalj, rossete, plaket och vinnar täcke. Alla andra fick Lindor somm hederspris! Jag, tycker priserna var fina och bra, rosseterna var stora och fina. Men eftersom detta var skol DM var det Stockholms Län ridsportförbund som stod för priserna.




Utverderad av: Jennifer och Caroline


Klippa Elsa idag...

Är i stallet och ska raka elsi(igen haha), måste ju bada henne efter då oxå. haha, gud va snabbt hennes päls växte. Jag klippte henne för några veckor sen ju. Nippe ska vila så pyssla om han lite och kanske gå en liten prommis.

Jag kommer inte kunna blogga nått mer nu på dagen, men ikväll hinner jag nog slänga in nått inlägg eller två. Inatt sov Dessie"masken" här. och idag ska jag sova hos min kussi. :)

tyvär har jag inte hunnit blogga så mycket i början, men min presentation kommer senare idag.



jag och min prinsessa! <3





Bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3038563/teamelvskogen?claim=xnjhtem42xf">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Strunta i det överstående! Det är bara så att vi har bloggen på vårat kontom, men nu kan ni i alla fall följa oss via bloglovin, jag blir jätte glad om ni följer oss! :)


bloglovin 



Tävlingsplatser?

Ja nu när vi har en ny blogg så kom jag på en liten idé om att vi ska lägga ut utvärderingar av de tävlingsplatser vi varit på och hur vi tycker att de var och så, men vad tycker ni om detta. Skulle ni tycka att det skulle vara bra att ni kunde gå in här på bloggen och gå tillbaka sen om ni ska tävla någonstans och se lite vad vi tyckte om platsen?

Ja kommentera vad ni tycker:) Ja så att ni vet kommer vi nog att ha en kategori som heter tävlingsplatser eller någonting liknande så att ni lätt kan hitta alla inlägg.

 ett exempel på en tävlingsplats där vi kommer ge er en utverdering.




Godmorgon!

Godmorgon denna blogg! Idag är jag och jennifer fortfarande hemma och sjuka! :( asså jag hatar att vara sjuk, man missar ju massa saker i skolan och ja, jag har inte tid att vara sjuk, så jag vill bli frisk typ NU!

Men asså ni va grymma igår, helt fantastiska! 48 läsare på första "riktiga" dagen, jag har ju fixat med den någon dag innan, fixat disign och så. Men asså det är så kul och man blir så pepped att blogga mera! :) Och sen när man får så bra respons på att vi har slagit ihop bloggarna är ju helt underbart!

Jag tycker det verkar jätteroligt att ni är tre som bloggar, kommer kännas lite konstigt att det inte är "tvillingryttarna" längre alltså enbart dem men jag tror att det blir bra ändå!
Jag håller koll på båda bloggarna. håller tummarna att det ska gå bra för er.
kram!

asså denna tjej e underbar, det känns som om hon tror på en och litar på att man gör det bra, en riktigt härlig känsla! :)





Så härligt att dela blogg med dessa underbara tjejer! :) <3


Asså ni e grymma!

Asså ni e grymma! Första dagen vi bloggar på denna blogg och 31 läsare, och dan e inte slut!

Ida och vi kommer blogga parallet på våra bloggar, då vi inte vill ta bart dem blogarna vi har nu, men jag kommer i allafall lägga fokus på denna blogg, eftersom jag tycker att det är roligast att blogga med underbara Ida, som är en vän som betyder OTROLIGT mycke för mig!

Med denna blogg hoppas jag att vi kan få fler läsare eftersom vi kan sikta på fler målgrupper nu när vi är tre som bloggar! Vi har haft några riktigt underbara minnen tillsammans med ida.

Lägret förra sommaren, Elsasfödelsedag, när du flyttade till samma stall igen, grönalund, spökhuset, Haha, fyfan va rädda vi va! As¨så denna tjej e helt amazing och jag hoppas verkligen att vi kommer va vänner i massa år. Gumman vi MÅSTE hålla ihop. Asså denna tjej e UNDERBARASTE EVER!



Elsas födelsedag! Vår uberfvina tårta och våran dubbel puss till elsa. hitta inte nån bild på den men asså GIRL YOU`RE AMAZING!



Tyvär så bloggar jag imorrn!

Heejsan! Ida här :)
Som twinsen sa så kommer jag tyvär inte kunna blogga då jag ska va med min sköna polare men berättar om mig imorrn!
min fina prinsessa! <3

Ida kunde inte idag!

Ida kunde inte blogga idag då hon hade saker att fixa men hon bloggar imorgon!

Jag skulle bli kanon glad om ni kunde komentera och säga vad ni tycker om allt! Vad vill ni att vi ska skriva om och liknande!

Vill bara säga att vi vill få en bra blogg och ni läsare är ju en stor del i bloggen så vi kommer självklart lyssna och försöka göra er nöjda? Ni kan bara skicka en komentar och om ni inte vill att den ska publiceras är det bara att skriva det STORT OCH TYDLIGT i komentaren! :)



Denna underbart söta tjej får ni läsa mer om imorgon! :)


Jennifer!

Hej, jag tänkte presentera mig själv här på våran nya blogg.

Jag heter Jennifer och är född 96, Jag är en possetiv, glad tjej som älskar hästar och ridning.  Jag lägger väldigt mycke tid på hästarna och min ridning. På denna blogg kommer ni kunna följa mig, min ridning, och mina åsikter.

Hästarna:
Jag delar Shadow med min tvillinngsyster Caroline och jag delar även min foder ponny Esse Goldfire med henne.

Jag har tävlat Shadow i hoppning, men det var ibörjan av tiden när vi hade honnom. Jag har även tävla Shadow i dressyr. Jag tävlar även Fire och  har fått placeringar med honnom.




Caroline!

Nu tänkte jag berätta lite om mig då!

Jag är en tjej som är född den 9:de december 1996, Jag har en tvillingsyster (Jennifer) och vi har våran Ponny SHadow tilsammans och även foderponnyn Esse Goldfire tillsammans.

Jag är en ganska glad tjej som lägger den mästa tiden på hästarna. tom våra ponnysar rider jag även mammas och pappas häst iblad. Hästarna lägger jag många timmar i veckan på och den övriga ttiden går åt till skolan, vännerna, och bloggen. Jag har tre bästa vänner, Jennifer, Ida och Cornelia. Ida och Jennifer är ju dem jag delar bloggen med och båda är helt underbara! <3

Shadow:
Shadow fick vi på våran födelsedag 2008, men vi hade haft honnom på foder innan vi fick honom. Så vi har ridit honnom i över tre år nu. Shadow är en 23 årig ponny men det märks inte så ofta. Haha. Shadow är en underbar ponny som jag älskar otroligt mycke! <3


Såhär stod han i stallgången på våran födelsedaag när vi fick honnom! <3

Esse Goldfire:
Fire som han kallas har vi haft på foder sen den första april 2010. Han är en underbar ponny som jag verkligen älskar.



på en tävling!

Ja, nu vet ni lite mer om mig, om ni har några frågor är det bara att komentera! :)

Hej!

Hej!
Nu har vi äntligen startat en blogg tillsammans. Vi har tidigare haft separata bloggar, Ida en och Caroline och Jennifer en, men nu har vi startat den här tillsammans. Vilket är och säkert kommer bli riktigt roligt!

Namnet då:
Jo, vi valde namnet TeamElvskogen eftersom vi alla tre tävlar för klubben Elvskogen.

Ida rider och tävlar hoppning med sina ponnyer Elsa och Knipper. Elsa har hon ägt i lite mer än två år medans Knipper har hon bara haft i några månader. (Ida kommer skriva en mer utförlig presentation senare)


Ida och Elsa



Ida och Knipper.


Caroline rider och tävlar dressyr med ponnyerna Shadow, och Esse Goldfire som hon delar med sin syster Jennifer. Jennifer rider och tävlar också ponnyerna Shadow och Esse Goldfire i dressyr. Shadow har dem ägt sen december 2008 och Fire (Esse Goldfire) har dem haft på foder sen första april 2010. (dem kommer att skriva längre presentationer senare)



Jennifer och Shadow

Om ni är intresserade av att se dem gamla bloggarna kan ni hitta dem här:

Caroline och Jennifers: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Idas: http://blackstaars.blogg.se/


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0