Motivation, viktig del i ridsporten!

Motivation är ev viktig del i ridsporten eftersom man behöver motivation för att orka rida och nå dit man vill, och i det här inlägget hade jag tänkt skriva lite tips för att orka rida ordentligt dem dagarna ni egentligen inte orkar. 

Bestäm syftet med ridpasset innan du ens börjar rida, på så sett vet du vad du vill upnå och det är enklare att lyckas med just det ridpasset. Så att du bestämmer om du vill rida och busa med din häst, eller om du skall rida ett seriöst ridpass.

Det kan även vara enklare om du rider ett kortare men effektivare pass, om du rider ordentligt fast under en kortare period så kan du endå uppnå samma resultat som om du rider lite halvdant i en timme, eller två. då kan du andvända den motivationen du har och fukusera på en kortare period.

Mål? Om du har något ordentligt mål med ridningen så kan du tänka på det målet och andvända det som motivation. Men sen så måste man ibland få rida och BARA ha kul, rida ut och bara busa och ha roligt med din häst.

Ja, detta är lite tips på var du kan hitta motivationen för att orka rida ordentligt dem dagarna du egentligen inte orkar rida ordentligt! :)


Ni är bäst!


Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0