Asså denna Natten...

Ida har ju sovit hemma oss och då sover vi typ i en ganska stor bäddsoffa alla tre, Ja men i alla fall så på kvällen såg vi Greys ganska länge sen så höll jag på att somna typ vid halv 2 då typ pratar Carro och Ida jätte högt och skrattar så då var det ju kört. Sen i alla fall så stängde de av filmen typ vid 2 kanske och jag höll då på att somna igen då ringer idas telefon eller nått och hon skriker för att det var as läskigt.... Ja inte enligt mig men aja :P

Sen i alla fall så senare så dampade vår tv som  den alltid gör den blir vit och låter och vi hade liksom berättat att den skulle göra det för det gör den nästan alltid 45 min efter att man stängt av den.  Men det tänkte inte Ida på så hon hoppar typ upp i luften och slänger si :P



Ja sen så var det ju inte allt Ida blev rädd för det var ju fotsteg och så också och när jag typ skrapade emot väggen var det också as läskigt... Ja du e inte så modig när det är mörkt du... Gulliga Ida!

Ja nu har vi i alla fall vaknat och vart uppe ett tag vi skulle egentligen åkt ut till stallet ganska tidigt för vi skulle ha en tandläkare där men han hade råkat dubbel bokat sig så det blev inget men nu ska jag äta lite men vi hörs snart igen! 


Kommentera!<3
Postat av: Tove - Ponnyryttaren ♥

svar: Han e bara tre år :D

2012-01-03 @ 13:30:16
URL: http://mysweetdarling.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sv: 1 år och några månader :), om du skulle vilja fråga fler frågor så får du/ni säga till ifall ni skulle vilja att jag hade en frågestund :).

2012-01-03 @ 13:37:50
URL: http://ponnybloggen.wordpress.com
Postat av: PONEYLOVERS

sv: jo jag har en egen hingst...

rimsikj rw 104 :)

läs mer här: http://poneylovers.blogg.se/2011/december/presentation-av-elin.html#comment

2012-01-03 @ 14:00:34
URL: http://poneylovers.blogg.se/
Postat av: wilma louise

Hejsan fin blogg jkolla gärna in våran.

2012-01-03 @ 14:09:00
URL: http://hedegirlz.bloggo.nu
Postat av: Hanna

Sv: Jadu de varjerar från dag till dag men det bästa är väl 130 :). Då jag inte bloggat så himla länge så tar det väl ett tag att kunna få bra statistik :)

2012-01-03 @ 14:10:51
URL: http://ponnybloggen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0