Är inte det charmen i spoten?

Jag kollade runt på lite blogar och hittade ett inlägg där det stod att många svenskar inte tycker att det är bra eller att Rolf Göran begntsson tog hem Jerringpriset, i inlägget var stod det även lite om vad andra hade skrivit osv och bla var det någon som hade skrivit typ "hur länge kan man vara en talang, han är ju typ lika gammal som min farfar" som om det skulle vara något negatift att Rofffe är gammal ,det ju det som är det possetiva med ridsport att man inte behöver tävla när man är 25 utan man kan tävla tills man är 45 om inte mycket längre.

Medans i alla andra sporter pajar man knän hit och dit och allt vad det heter, när många idrottsmän och kvinnor slutar tävla i sin sport är deras kroppar helt och hållet förstörda, men inte i ridsporten, i ridsporten klarar våra kroppar av att rida länge och man behöver inte sluta när man är trettio.´



Sen att andra skriver typ "ridsporten är ingen riktigg sport, man gör ju inget", nehe. Om ni får ett år på er att träna på att rida så kan vi ju se hur långt ni kommer, en fotboll kan alla sparka på, olika bra men alla kan (dem flesta i alla fall) men försök RIDA, inte "åka häst" när någon håller i, det är som om någon skulle föra ens ben mot bollen, när man skulle sparka på en boll. jag blir faktiskt riktigt irreterad på människor som inte kan glädja sig åt att Roffe van, när han har lagt ner så himla mycket arbete och tid på sitt intresse och yrke, och hur mycket pengar som helst typ.

Dem som inte tycker att roffe är värd Jerringpriset har sååå fel. Han har gjort att ridsporten har fått mer respekt, även om det inte märks hela tiden! Han är bäääst!


Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0