Botkyrka tävlingsutverdering

Nu äre Botkyrka Ridsällskap som gäller =D

Tävlingsplatsen: Tävlingsplatsen är rätt så bra! Det är bra och gått om parkering, dock på gräs men har avrt där 2 ggr och ena gången vare på grus så det beror nog på hur många det är som är där och tävlar. Dom har bra funktionärer och rätt så många ändå, och dom har hokitokisar så dom snackar med varandra. Cafeet är jättebra! Det är stort och dom säljer bra saker och säljer oxå ridsaker och har lottgrejsimoj, sen kan man sitta där inne och kolla ut. Dom har oxå högtalkare som hörs över hela stället =D
Framridningen: Framridningen är inte alls bra men det var tydligen så att dom hade lagt om underlaget i ridhuset nyss och då hade inte underlaget satt sig så hoppas det e bättre nästa år. Framhoppningen e bra :)
'
Tävlingsbanan: Tävlingsbanan är bra, det e en stor läktare och fina hinder. Det är rätt så roliga bano. Bra underlag och musik och bra stämning tycker jag. Sen har dom som en lite "fålla" innan man går in och det e bra så att man är redo och hästen taggar till lite där.
Priserna: Priserna är nog inte världens bästa, fick försäg typo 100 krämer när jag kom 3:a men kommer nog aldrig använta dom, haha! vinnartäcke när ja van var kul och det var fina rosetter ;)
4 av 5 stjärnor , alla fall i år men om framridningsunderlaget hade vart bättre hade det nog blitt 4 och en halv stjärna ;)

Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0